klik di sini

wanna inform u all guys,

anyone who want to copy & paste any entry from this blog,please inform to the owner first..if not,just add some text at the end of the entry by listing my name..i don't want any misunderstood occurs because people might think i copy the entry from the other blog,whereas i created on my own

suka ke?

AKU JOIN BLOG LIST suhaiza----qAsEhOrKeD!!!!

Hye_Hello

Kali ni nak buang tebiat sikit..
saja-saja join benda alah ni..
orang panggil apa ek?contest ke?
whatever la..
gambar tuan punya badan kat bawah ni..
comel jugak cik adik kita ni ^_^

***


syarat dia aku dah follow

1) blog : dah follow daa
2) kategori : lelaki la
3) entry : dah buat la ni pun

soalan pun ada jugak 

*pandangan aku tentang blog dia =

 agak cantik..comel..sempoi..senang aku nak baca..tak berserabai..
warna pun okay ar..sejuk mata aku ni..
entry dia?...selagi mana dia tak menulis bahasa tamil,selagi tu aku boleh faham..
ngehehh..^_^

orang dia pun comel..tapi,tu tak penting pun kan?
dia ni kreatif la daripada aku..famous pun famous..
sebab follower dia ramai..
kalau compare dengan aku, ibarat langit & bumi la..

boleh kritik ke?
aku tak tau nak kritik hape benda..
sebab kalau aku kritik, nanti juri profesional yang lain akan serang aku..
hohoo..kasi lawak sikit je..
walau tak kelakar,korang tolong la gelak..
please!

tu je kot..
korang terjah ar blog dia lepas ni okay..
tekan tulisan kat bawah ni..

5 comments:

apezs shah said...

salam

good luck yea...
wow u have anice theme blog..
thanks follow me, im here coz follow u back...(",)

tengku ashran said...

thnks

Nor Suhaiza said...

sedang melakukan penilaian ...
ha3...
btw...
selamat datang ke dunia blog..
saya pun baru lagi...
sama2 tkr pndpt k...
gud luck..
**suka kaler blog kamu...
it's my fav color....

NICK IRFAN said...

hadiah apa la agaknya? ape2pun gudluck!

tengku ashran said...

tq bro!
entah la.
hadiah ni,tersenarai dlm bloglist dia je la