klik di sini

wanna inform u all guys,

anyone who want to copy & paste any entry from this blog,please inform to the owner first..if not,just add some text at the end of the entry by listing my name..i don't want any misunderstood occurs because people might think i copy the entry from the other blog,whereas i created on my own

suka ke?

habis hafaz 1 Al-Quran

Hye_Hello

Hari ni merupakan hari yang sangat indah untuk member aku ni..
member aku ni dah habis hafaz 1 Quran !..


waa,wahh..
aku jealous ni..
yelaa, mane tak jealous beb,
hafaz Al-Quran tu..

aku dah lama pasang angan nak jadi macam dia..
tapi,bila yer?
uh,..
moga-moga,
Allah permudahkan niatku..
Aminn..

member aku tu,sama course dgn aku..
dia medik juga..
kacak pun,kacak..hohoo

memang untung la sape dapat jadi wife dia..
betul...!
tapi,gambar dia takde la..
sorry okay..
dia sangat anti dengan kamera..
takpe la.
next time aku cuba ambil gambar dia secara "kidnapped"
hohoo!

roger

4 comments:

Violet Blue said...

salam ziarah :)

tengku ashran said...

hye.thanks ziarah sini ^_^

solo molo said...

Alhamdulillah...

salam singgah dari blog En Ben...

tengku ashran said...

tq ^_^