klik di sini

wanna inform u all guys,

anyone who want to copy & paste any entry from this blog,please inform to the owner first..if not,just add some text at the end of the entry by listing my name..i don't want any misunderstood occurs because people might think i copy the entry from the other blog,whereas i created on my own

suka ke?

papa ber ''twitter"

Hye_Hello

tadi masa buka skype,
tetiba dapat satu mesej from papa..
agak terkejut jugak sebenarnya..

papa : papa dah created account twitter..
aku : what?oh,okay [nada terkejut]
papa : nanti senang-senang,contact je papa ikut twitter..

hohoo..terbatuk sekejap aku dibuatnya..
hebat jugak papa aku ni..
anak dia pun takde akaun twitter..
hohoo ^_^

sebelum ni,pernah jugak dengar member2 sebut pasal twitter..
tapi,tak pernah pulak nak concern pasal tu..
camne nak buat akaun twitter tu pun tak tau..

nak kata twitter,
facebook pun merangkak lagi..ngehehh~
jangan gelak yer..saya budak baru belajar 
so,silalah beri tunjuk ajar jika sudi..
^_^
cantik jugak icon twitter ni..
hey,come on Ash!!
blog pun baru belajar,jangan nak menggatal tambah akaun lain!

hohoo..okay2,..
aku tak nak curang..

*nasib baik member sudi ajar buat blog*
_sorry sebab riak sekejap_

roger


4 comments:

solo molo said...

ade twitter tp jarang update kat situ...

tengku ashran said...

oo,best ke twitter tu ?

M a W a D D a H said...

aku xde twitter lagi tapi org kate twitter tu best...ntah la...hehehe

tengku ashran said...

oo,takpe la.tak nak buat twitter lg