klik di sini

wanna inform u all guys,

anyone who want to copy & paste any entry from this blog,please inform to the owner first..if not,just add some text at the end of the entry by listing my name..i don't want any misunderstood occurs because people might think i copy the entry from the other blog,whereas i created on my own

suka ke?

keindahan perancis

Hye_Hello

sape pernah pergi perancis?sila senyap...
hohoo...lawak je..
sebenarnya, dari kecil lagi aku membesar kat sana..
ketika aku menjangkau 15 tahun,
baru la papa decide nak transfer ke Malaysia..

ah,stop cerita pasal aku! ^_^
berbalik kepada perancis..
perancis ni cantik sangat tau..
kat bawah ni Eiffel Tower..


cantik tak gambar ni?
cantik kan,cantik kan..
gambar ni aku ambil masa umur 14 tahun..
walaupun agak cacat sikit gambar ni,
'sebab separuh jer..'
tapi,aku dah edit sikit kasi lawa..
hitam putih je..sebab nak cover segala yang hodoh..
hohoo ^_^


dulu aku tinggal kat Strasbourg..
kat atas ni gambar rumah aku..
yang sebelah kanan tu..
ala,rumah sewa je pon..
tak mampu nak beli rumah sendiri..

kalau korang ada duit kan,
korang try la melancong ke perancis..
memang syok..
lagi-lagi kalau winter season,
memang sejuk...
.dulu aku selalu juga main bola salji dgn member2 sebelah rumah..
masa musim salji,camni la rupanya bandar strasbourg tu..
sangat sejuk..
time ni,kitorang lebih suka memerap dalam rumah
nyalakan api,
& makan...hooo

tu je lah kot..takpe la..
aku ada kelas pulak ni..
roger

3 comments:

asfz lily said...

sangat teringin nak pergi sane..tp lom ada rezeki kan..

mse skolah ada juga la belajar bahasa perancis tp sekejap sgt sebab mamozel(betol ke x asfz eja ni) dah balek singapura =.=
so hanya taw 1-3 perkataan je..ok la kot..hahaha

♥ moy ♥ said...

memang dah lame teringin nak pergi eiffel tower :'( huhu

tengku ashran said...

oh,it's okay.one day u all akan dapat pergi sana