klik di sini

wanna inform u all guys,

anyone who want to copy & paste any entry from this blog,please inform to the owner first..if not,just add some text at the end of the entry by listing my name..i don't want any misunderstood occurs because people might think i copy the entry from the other blog,whereas i created on my own

suka ke?

nak cakap 1 benda je

Hye_Hello

kali ni i just nak cakap 1 benda je..
kepada remaja kat luar sana, 
tolong la gunakan masa korang sebaiknya..
once korang dah sia-siakan masa remaja korang,
percayalah..korang akan menyesal kemudian hari..

tak payah menggatal bercinta..
cintan2 masa remaja ni cinta monyet je semua..
habuk pun tarak kasi untung..


banyak-banyakkan berdoa & berzikir..
jangan layan sangat lagu2 barat tu..
bikin kasi lalai ada lah..

ingat ayat aku ni : cara kita mati ialah mati semasa 
amalan yang kita lakukan seharian..
cara kita mati juga menggambarkan perbuatan kita di dunia..
kalau kau suka tengok filem porno, tak mustahil masa tu lah ajal kau..
kalau kau suka search lawan web lucah, 
tak mustahil masa tu la ajal kau..
kalau kau suka skodeng orang,
tak mustahil masa tu lah ajal kau..
kalau kau suka tumbuk orang, masa tu lah 
kemungkinan ajal kau ..kalau kau suka dating, 
tak mustahil masa tu lah ajal kau..

beringatlah sebelum kena..ajal maut kita tak tahu bila..

roger

5 comments:

kira kekuri said...

roger.. sebaiknya masa tuh isi dengan benda yg lebih bermanfaat :]

Wan Gerrard said...

thanks ingatkan Gerrard ^_^

shah-kayrul said...

info dan ingatan berguna untuk aku dan semua...

DyanKanishi said...

peringatan yg berguna..
(@_@)

srikandi cinta said...

baguss sgt prgtn nihh, :)