klik di sini

wanna inform u all guys,

anyone who want to copy & paste any entry from this blog,please inform to the owner first..if not,just add some text at the end of the entry by listing my name..i don't want any misunderstood occurs because people might think i copy the entry from the other blog,whereas i created on my own

suka ke?

Jom Join Bloglist Cik SCC

Hye_Hello

klik header ni untuk ke blog cik SCC


Dengan segala hormatnya, aku dengan penuh rasa bangga 
ingin menerima jemputan cik SCC untuk masuk ke bloglist beliau..
apa macam? ada gaya macam host tv tak?
kalau takde, tolong diam ! hoho ^_^

cik Scc yang gedeboom ni memang nak cari pasal dengan aku..
ada ke patut suruh cakap pasal 3S??
Sempoi, Sengal & Slumber ??
what the joke lar..aku mana pandai buat sengal.. *_*
ohohooo.. [main2 aje]

cik SCC, anda sekarang berada di zon latitude oo6 @ oo7..
iaitu zon mamat perasan..ops, silap sebut ke?
sorry..tapi, anda kena la bagi salam dulu kalau nak masuk zon ni..
ketuk pintu dulu okay ^_^

ouh, aku ada kuliah nanti..alamak! kena cepat!
nak tagged prince & princess kat bawah la.. ^_^



Roger

10 comments:

fiq. said...

salam..
tq tag saya ...bz ek?
same lar

apezs shah said...

salam

TA awak dah berjaya buat bloglist SCC tu and berjaya tag setiap org yg akan join. tapi awak xberjaya atau terlupa letak link utk ke blog SCC bagi segmen bloglist tu la.. kalau ada yg tau ke blog SCC xpelaa kalau yg xtahu ni hehe...:p..TAPI I dah JOIN... Thanks tag me dear...:)



*mana ada ceria sgt u, mcm biasa je kan...:p

fiq. said...

opsss, kat ne nak dapatkan url cik scc ni ek?

asfz lily said...

wah..thanks sebab sudi tagged asfz =)
insyaAllah, ada masa nanti asfz buat..^__^

sicomot-comel said...

hahaha..

ok lah tu ash sbb terime jmputan aku ^^

p/s:weyh,,npe tak taruk link entri ni ke entri bloglist aku tu?

nasib baik apesz btaw yg dia taw sal ni sbb ko yg tag dia..=,='

anyway,,tengss join ye derr

wany said...

yeah.. tq3 taq wany. ^^

wink wink *

tengku ashran said...

jom join ramai2..kasi support sikit!

Wan Gerrard said...

thanks tag Gerrard ^_^

shah-kayrul said...

adeh dan kena TAG...tengah gigih siapkan.....hehehehhe

Mujahadah said...

http://mujahadahmardhiah.blogspot.com/2011/03/jom-join-bloglist-cik-scc.html

sayang oi, nk mtx ash bubuh BLOG ARCHIVE kat blog ash... senang mJ cari entry2 yang lama :)